Luonnonhoitoa yhdessä seminaari 29.-30.11.2016

Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistys on mukana järjestämässä Luonnonhoitoa yhdessä -seminaaria marraskuussa Turussa. Seminaarin yhteydessä julkistetaan Kimmo Härjämäen (1978-2015) luontokuvanäyttely. Lisätietoa, ilmoittautuminen ja ohjelma seminaarin kotisivulla.

Seminaarin tavoitteena on tarjota luonnonhoidon  tekijöille ja asiantuntijoille  kiinnostavia ratkaisuja työn tehostamiseksi ja inspiraatioksi. Ensimmäinen päivä on englanninkielinen, ja silloin keskitytään ulkomaisten esimerkkien esittelyyn. Puhujia on tulossa mm. Romaniasta, Englannista, Espanjasta, Belgiasta ja Ruotsista. Toinen päivä on suomenkielinen, ja silloin haetaan yhdessä uusia ideoita ja ratkaisuja luonnonhoitotyön lisäämiseksi Suomessa.

Tilaisuus soveltuu neuvojien täydennyskoulutukseksi luonnon monimuotoisuudesta.

Seminaarin järjestäjätahoja ovat Maaseutuverkosto, JÄRKI-hanke (Luonnon- ja riistanhoitosäätiö sekä BSAG), Varsinais-Suomen ELY-keskus, Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistys, Perinne-ELO-työryhmä / Metsähallitus, Suomen riistakeskus, Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, Ympäristöministeriö, Maa- ja metsätalousministeriö ja WWF.

Seminaarin kotisivu

Lisätietoja: Eija Hagelberg, BSAG, puh. 0500 609 526, eija.hagelberg@bsag.fi